Eίπαν για εμάς

Δημήτηρης & Έρικ

Σαν δεύτερη φορά κηδεμονας σκυλου είχα πει πως αυτή την φορά θα έκανα τα σωστά βήματα για την ανατροφή του κουταβιού που υιοθέτησα.
Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα με την DogsUp και συγκεκριμένα την Αρετή, η οποία από τη πρώτη ακόμα τηλεγωνικη επαφη που ειχαμε μου άφησε την εντύπωση πως απευθυνομαι στους καλυτερους. Οταν καναμε δε την πρωτη μας επαφη ενοιωσα τοσο οικεια σαν να ειχε ερθει η κολλητή μου για καφέ και παράλληλα συζητουσαμε για την εκπαίδευση, τέτοια φιλικότητα και ευγένεια δεν συναντάς εύκολα σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ανθρωπο. Μου έδωσε να καταλάβω με πολύ απλό τρόπο πόσα πράγματα αγνοούσα λόγω αμάθειας ή ημιμάθειας και πόσα λάθη έκανα εν αγνοία μου που στοίχιζαν την σχέση μου με τον σκύλο. Όλα αυτά με την μορφή συμβουλών και όχι «κουνώντας μου το δάχτυλο»!
Οι «οδηγίες χρήσης» που μου έδωσε στην αρχή ήταν απλές, κατανοητές και όποτε είχα απορία ήταν πάντα μα πάντα διαθέσιμη. Όταν ξεκινήσαμε και τα μαθήματα βασικής υπακοής, τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά απίστευτα! Αν συστήνεται; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ 1000%! Αρετή σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Λάζαρος, Σούλα, Μελίνα, Μαρία & Λίζα

Η Λίζα μας αποφοίτησε!!! Το σχολείο μας, η Dogs Up, μας έμαθε να συμβιώνουμε χαρούμενα και αρμονικά στο σπίτι και να πηγαίνουμε μεγάλες, ευχάριστες βόλτες περπατώντας υποδειγματικά... σαν σε πασαρέλα!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον οικογενειακό μας εκπαιδευτή Panagiotis Skerlos που με τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα, την επιμονή και την υπομονή του, μας έμαθε να επικοινωνούμε με το νέο μέλος της οικογένειάς μας!!! Η ανιδιοτελής λατρεία στα μάτια της Λίζας στο προσωπο του είναι απόδειξη της αγάπης που έχει ο ίδιος στους τετράποδους μαθητές του και της αποτελεσματικότητας μιας ευχάριστης εκπαίδευσης!!!
Δάσκαλε, χαιρόμαστε που δεν μας εγκατέλειψες... (ξέρεις εσύ...)!!!! Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να άξιζε το χρόνο, την κίνηση και τα χιλιόμετρα που έκανες για χάρη μας!!! Είσαι ο δάσκαλος της καρδιάς μας!!!! Σε ευχαριστούμε Λάζαρος - Σούλα - Μελίνα - Μαρία - Λίζα

Δίας & Νίκη

Πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε την εκπαίδευση του Δία με την Άννα . Η συνεργασία ήταν άψογη και επικεντρώθηκε όχι μόνο στη συμπεριφορά του σκύλου αλλά και στον τρόπο που αντιδρούσαμε εμείς σε αυτή. Παρόλο που ξεκίνησαμε όχι ως κουτάβι τα αποτελέσματα με έχουν ενθουσιάσει! Η συμπεριφορά του σκύλου στη βόλτα άλλαξε, το τράβηγμα ουσιαστικά εξαφανίστηκε και ο σκύλος κάθε μέρα συνεργάζεται και υπακούει όλο και περισσότερο. Το κυριότερο είναι ότι η Άννα έμαθε σε εμένα να σκέφτομαι περισσότερο το πώς θα καταλάβει ο σκύλος αυτό που του ζητάω ! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

Κατερίνα & Λούκα

Πολύ οργανωμένη και σωστή δουλειά! Εμείς συγκεκριμένα εκπαιδεύουμε το σκυλάκι μας με τnν Υρώ! Πρόκειται για ένα αρκετά ζωηρό κουτάβι, τον Λούκα, που ρήμαζε όλο το σπίτι αν το άφηνες, όμως με τη σωστή καθοδήγηση της Υρώς (ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν τα τηρούσαμε ευλαβικά), ο Λούκα έχει μάθει να συμβιώνει πολύ καλύτερα με την οικογένεια μας, έχει μάθει να παίζει πιο προσεκτικά χωρίς να μας τραυματίζει με τα δοντάκια του και καθημερινά συνεχίζει να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Η Υρώ φυσικά παρούσα σε όλες τις απορίες μας ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Ευτυχία & Λόκι

Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε την Αρετή ως εκπαιδεύτρια του Λόκι. Ξεκινήσαμε εκπαιδεύσεις όταν ο Λόκι ήταν σχεδόν τεσσάρων μηνών και οι διαφορές στην καθημερινότητά μας με το κουταβάκι μας φάνηκαν, χωρίς καμία υπερβολή, από την πρώτη κιόλας επίσκεψη της Αρετής στο σπίτι μας. Ο κύκλος των εκπαιδεύσεων που έχουν στήσει τα παιδιά της Dogs Up είναι τόσο μεθοδικός και άρτια δομημένος, που ο σκύλος μας έχει φτάσει στο σημείο να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και σε ποια στιγμή, με αποτέλεσμα και εκείνος να έχει τα πάντα ξεκάθαρα στο μυαλό του και άρα να μην στρεσσάρεται, αλλά και να έχουμε μία εξαιρετική συμβίωση που μας διευκολύνει όλους. 
Η ζωή και η καθημερινότητά μας με τον σκύλο εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και κυρίως, ο ίδιος ο Λόκι είναι πολύ χαρούμενος, αφού έχουμε χτίσει μια τέλεια σχέση. Το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων που έχουν οργανώσει τα παιδιά, μας έχει προσφέρει τη χαρά να μπορούμε πλέον να παίρνουμε το Λόκι μαζί μας, παντού. Και λέγοντας παντού, εννοώ σε καφετέριες, σε ταβέρνες, σε καράβια, σε ταξίδια, σε τεράστιους περιπάτους και πραγματικά δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Ο Λόκι δείχνει πολύ πιο ευτυχισμένος σε σχέση με το χρονικό διάστημα που δεν είχαμε δίπλα μας την Αρετή και ειλικρινά πιστεύω πως δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από όλα αυτά χωρίς την τρομερή δουλειά των παιδιών.
Συστήνω την Dogs Up με όλη που την καρδιά και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε εσάς και τον μικρό σας φίλο, δεν μπορώ να σκεφθώ τίποτα καλύτερο από τα προγράμματα εκπαιδεύσεων που παρέχουν τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Απόστολος & Nero

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώσαμε το στάδιο της βασικής εκπαίδευσης με την DogsUp και μόλις χθες πήραμε μέρος στο πρώτο μας ομαδικό μάθημα. Ήταν για εμάς μια περίοδος γεμάτη γνώση και εμπειρίες. Ο σκύλος μας ο Nero ήρθε στο σπίτι μας πριν τρεις μήνες, περίπου, σε ηλικία δέκα μηνών και μέχρι τότε ζούσε στο μπαλκόνι ενός σπιτιού σε μία επαρχιακή πόλη. Δεν είχε την τύχη, ως κουτάβι, να έχει μια φυσιολογική καθημερινότητα και οι βόλτες του για εκτόνωση ήταν ελάχιστες.
Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην οικογένειά μας ζητήσαμε τις συμβουλές ειδικού και ευτυχώς συναντηθήκαμε με τον Παναγιώτη από την σχολή εκπαίδευσης σκύλων DogsUp.
Η καθοδήγησή του σχετικά με την διαμονή και γενικότερα την συμβίωση με τον σκύλο μας ήταν πολύτιμη. Οι συμβουλές του Παναγιώτη για το φαγητό, τον ύπνο, την τουαλέτα, τη βόλτα, την εκτόνωση και πολλά ακόμα καθημερινά ζητήματα ήταν καθοριστικές.
Ο Nero δεν είχε μάθει να ζει μέσα στο σπίτι, έβαζε το κεφάλι κάτω και τραβούσε στη βόλτα, έχανε κάθε έλεγχο όταν πλησίαζε ή συναντούσε γάτες και περιστέρια, σκαρφάλωνε πάνω σε όποιον τον πλησίαζε και πολλά άλλα. Δεδομένου ότι βρεθήκαμε να συμβιώνουμε με ένα σκύλο που η κοινωνικοποίησή του ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, χρειάστηκε να ακολουθήσουμε πιστά τις συμβουλές και πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα.
Μετά από δύο μήνες εκπαίδευσης μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ένα σκύλο συνεργάσιμο μέσα στο σπίτι αλλά και στη βόλτα. Τώρα πια μπορούμε παρέα να χαιρόμαστε τη βόλτα και το παιχνίδι, να διαχειριζόμαστε σωστά τις τυχαίες συναντήσεις και τις προκλήσεις στο δρόμο και στο πάρκο, να μην χάνουμε τον έλεγχο με γάτες, σκύλους, περιστέρια και ότι μας έκανε να ανησυχούμε και να ταραζόμαστε.
Ευχαριστούμε πολύ Παναγιώτη που εκπαίδευσες εμάς και τον σκύλο μας! Ο Nero έχει γίνει πια ο αχώριστος φίλος μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς αυτόν. Η συμβίωση μας μαζί του, χάρη σε εσένα, έχει γίνει πιο άνετη! Ευχαριστούμε για την συνέπεια, την υπομονή αλλά και την επιμονή σου να εκπαιδευτούμε σωστά! Ξέρουμε επίσης ότι θα είσαι κοντά μας σε κάθε περίπτωση που χρειαστούμε τις πολύτιμες συμβουλές σου και σε ευχαριστούμε και για αυτό!

Δήμητρα & Λάκης

Καλησπέρα σε όλους τους Τετράποδους φίλους μου. Με λένε Λάκη, είμαι ημίαιμο λυκοσκυλο και είμαι 7 χρονών. Στην παιδική μου ηλικία πέρασα αρκετά δύσκολα. Ήμουν μόνος σε κάτι χωράφια, τρομαγμένος από τα αμάξια και από τους ξένους.. Κάποια στιγμή με βρήκε μία οικογένεια και αποφάσισε να με φιλοξενήσει μέχρι να βρω σπίτι. Άλλαξα άλλα δύο σπίτια μέχρι να με ξαναγυρίσουν στην οικογένεια που με βρήκε αρχικά. Αυτό ήταν λοιπόν! Γύρισα και μέχρι σήμερα είμαι μαζί τους!!!! 
Τους αγαπάω πάρα πολύ και εγώ, αλλά δυστυχώς είχα κάποια θέματα συμπεριφοράς. Με τρομάζουν τα αμάξια, οι μηχανές, οι άγνωστοι άνθρωποι, τα σκυλιά και γενικότερα τρομάζω και αντιδράω νευρικά σε ερεθίσματα. Υπάρχουν και στιγμές που γίνομαι κτητικός, πεισματάρης και επιθετικός. Η οικογένεια μου δεν μπορούσε να εμπιστευτεί εύκολα κάποιον εκπαιδευτή. 
Χάρη σε ένα φιλαράκι τετράποδο όμως βρήκαμε την dogsup, επιλέξαμε να την εμπιστευτούμε και στα 7 μου χρόνια γνώρισα την πρώτη μου δασκάλα την Άννα. Στην αρχή δεν ήμουν και τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα αλλά μετά αγάπησα πολύ την δασκάλα μου γιατί όποτε κάναμε μάθημα έτρωγα όλη την ώρα λιχουδιές. Με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να δω τον κόσμο από αλλη οπτική γωνία, να ευχαριστηθώ περισσότερο τις βόλτες μου και γενικότερα να μπορώ να επικοινωνώ με τους ανθρώπους μου ουσιαστικά, να μπορούν δηλαδή να με καλαβαίνουν καλύτερα και να μπορώ και εγώ να τους καταλαβαίνω. Δεν περίμενα ότι στα 7 μου χρόνια θα καταφέρω να μάθω τόσα πολλά πράγματα. Ευχαριστώ πολύ dogsup! Ευχαριστώ πολύ Άννα!!

Αγγελίνα & Pablo

Συστήνω τα παιδιά της DogsUp, Παναγιώτη & Αρετή, ανεπιφύλαχτα και χωρίς καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Τελειώνοντας την άριστη συνεργασία, που είχα με την Αρετή Δένδια, μπορώ να πω με απόλυτο τρόπο πως όλοι αυτοί οι μήνες κατά την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν μια πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία για μένα και το 16 μηνών σκύλο μου.
Για την Αρετή και την δουλεία της μου μίλησε ένας φίλος, και ενώ αρχικά είχα την άποψη ότι καθένας μπορεί να εκπαιδεύσει το σκύλο του μόνος του, χωρίς εκπαιδευτές, βλέποντας video στο youtube ή διαβάζοντας άρθρα και συμβουλές στο διαδίκτυο , κατάλαβα ότι η συμβολή ενός επαγγελματία εκπαιδευτή, άριστα καταρτισμένου με γνώση και εμπειρία δεν αποτελεί απλώς προϋπόθεση για να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου αλλά είναι αναγκαία.
Με λίγα λόγια, η Αρετή με βοήθησε να κατανοήσω τον σκύλο μου, την αγελαία φύση του , τις πραγματικές του ανάγκες, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι σε αυτόν βελτιώνοντας τη σχέση μου μαζί του. Ο τρόπος της ήταν έμπνευση για μένα για το πώς θα ενεργώ στο εξής χτίζοντας μια ισορροπημένη ζωή χωρίς τα ασυνείδητα λάθη ανθρωπομορφισμού που έκανα συστηματικά στο παρελθόν μπερδεύοντας και συγχύζοντας τον Pablo.
Αρετή μου, ειλικρινά σε ευχαριστώ για όλα όσα μας πρόσφερες! H δουλειά σας είναι σπουδαία και γι’ αυτό αναντικατάστατη. Νιώθω τυχερή που εμπιστεύτηκα τον PABLO σε σένα. Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά...

Ελένη & Sunny

Με τον Παναγιώτη Σκέρλο μιλήσαμε από το τηλέφωνο και δεν χρειάστηκε πολύ να καταλάβω ότι ήταν ο κατάλληλος εκπαιδευτής για τον Sunny μου, το τότε δύο μηνών Cavalier. Τα μαθήματα ήταν για εμένα μια μοναδική εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα σκύλο και ήθελα να τον εκπαιδεύσω από μικρό.
Αυτό που ήταν σημαντικό για εμένα ήταν ότι ο Παναγιώτης μου εξηγούσε τα πάντα από την πρώτη στιγμή. Όλοι οι χειρισμοί και ο τρόπος εκπαίδευσης του, ειναι βασισμένος στην αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στο σκύλο. Ένα άλλο στοιχείο της εκπαίδευσης του είναι ο χρόνος. Έδωσε σε εμένα και στον σκύλο μου όλο τον χρόνο για να περάσουμε από το ένα επίπεδο στο επόμενο. Χωρίς να μας πιέσει. Ακόμη θέλω να τονίσω την θετική του ανταπόκριση οποιασδήποτε στιγμή της ημέρας σε περίπτωση που είχα κάποιο ερώτημα πάνω στο θέμα της εκπαίδευσης. Θα ήταν παράληψη μου αν δεν αναφερθώ στην θετική του αύρα που έκανε το μάθημα ευχάριστο, και η ακούραστη διάθεση του να μου εξηγεί πολλές φορές το ίδιο πράγμα.
Σήμερα ο μικρός μου Sunny είναι εννιά μηνών περπατάει ήρεμος δίπλα μου, είναι ευχάριστος στο σπίτι και βλέπω στα μάτια του το χαμόγελο της ψυχής του. Για εμένα είναι το μικρό μου παιδί. Νιώθω πολύ όμορφα που είχα έναν τόσο καλό εκπαιδευτή για το μικρό μου. Ξέρω ότι όποτε τον χρειαστώ θα ανταποκριθεί με ευγένεια και επαγγελματισμό. Παναγιώτη, σ’ ευχαριστώ γιατί μου έμαθες να αγαπώ τον σκύλο μου μέσα από τα δικά του μάτια…

Κώστας & Ήβη

Οικογένεια με 2 παιδιά και μετά από μήνες συζήτησης αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι… Αυτή ήταν η Ήβη. Από την πρώτη στιγμή απευθυνθήκαμε στην DogsUp και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Σκέρλο, μετά από συστάσεις φίλων, για μια πρώτη επίσκεψη στο σπίτι για τις πρώτες και βασικές συμβουλές για την ομαλή συμβίωση μας με το κουτάβι.
Στην συνέχεια προχωρήσαμε στην βασική εκπαίδευση οπού εκεί έγιναν άλματα με 3 μήνες επίμονης δουλειάς με μεθοδικότητα και αφοσίωση, που είχε πραγματικά σημαντικά αποτελέσματα για ένα σκύλο που είναι και λίγο αγύριστο κεφάλι και μια οικογένεια με αρκετά επιβαρυμένη καθημερινότητα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον διανύουμε τον 8ο μήνα της ζωής της Ήβης με κανένα άγχος αποχωρισμού, καμία ενόχληση στους γείτονες, πολλές και απολαυστικές καθημερινές βόλτες και γενικά μια ήρεμη καθημερινότητα με τον σκύλο μας. Ακόμα και μετά το τέλος της εκπαίδευσης ο Παναγιώτης πάντα διαθέσιμος για οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να προκύψει, αφού η εκπαίδευση ουσιαστικά δεν τελειώνει ποτέ. Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος που είναι δίπλα σε κάθε βήμα με τον σκύλο μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Λεωνίδας & Ίριδα

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε το καλοκαίρι πλέον τελείωσε. Ένα ταξίδι στην μάθηση και στην καλύτερη συμβίωση με την νέα κόρη μου την Ίρις. Ευχαριστώ από καρδιάς την Άννα για την βοήθεια της όποια στιγμή και αν την ζήτησα. Υπήρξαν στιγμές που πραγματικά εάν δεν μου έδινε την βοήθεια της δεν ξέρω και ‘γω τι θα μπορούσε να είχε γίνει άθελά μου στην ψυχολογία της Ίρις, αφού υπήρξε ένα κουτάβι αδέσποτο στον δρόμο. Με κλειστά τα μάτια και δέκα σκυλιά να είχα θα ήθελα να είχα αυτήν την συνεργασία ξανά. Άννα ευχαριστώ και πάλι και ευχαριστώ και την DogsUp για την άμεση ανταπόκριση όταν επικοινώνησα μαζί τους για την εκπαίδευση της Ίρις.

Αλεξάνδρα & Μπέλα

Τα πέντε αστέρια είναι λίγα να περιγράψουν την άριστη δουλειά και τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι. Είχα την τύχη, εγώ και η 7 μηνών Bella μου, να συνεργαστούμε με την Αρετή Δένδια. Ακολουθήσαμε το πρόγραμμα της βασικής υπακοής, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με το νέο μας μέλος της οικογένειάς μας ήταν το κομμάτι της βόλτας. Όσοι έχουν beagle σίγουρα θα καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να το βγάζεις βόλτα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας με πολλά ερεθίσματα (σκουπίδια, γάτες, σκύλους, θορύβους, ανθρώπους). Πλέον, έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση, υπάρχουν φορές που ξεχνάω ότι κρατάω σκύλο!!! Η Αρετή λειτουργεί σαν πραγματική επαγγελματίας, καθώς όλο το διάστημα της εκπαίδευσης ήταν δίπλα μας, χωρίς να κρίνει τα λάθη που πιθανότατα κάναμε, αλλά να μας βοηθάει και να μας λύνει κάθε απορία ή πρόβλημα που προέκυψε. Σε αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε και σε ένα ομαδικό μάθημα και για ακόμη μια φόρα μπόρεσα να επιβεβαιώσω πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει, όχι μόνο με το δικό μου σκυλάκι, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονταν στον χώρο.
Αν μπορούσα να γράψω ένα αρνητικό είναι ότι σήμερα τέλειωσε το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και δεν θα βλέπουμε πλέον συχνά μια πραγματική φίλη που κάναμε, μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες, εγώ και η Bella μου. Η Αρετή, όμως, ακόμα και γι’ αυτό μας βρήκε τη λύση, καθώς μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι διπλά μας για οτιδήποτε και αν χρειαστούμε στο μέλλον και θα χαρεί πολύ να μας ξαναδεί σε κάποιο ομαδικό μάθημα! Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτή την υπέροχη συνεργασία. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ντίνα & Έλβις

Είμαστε μια οικογένεια με 3 παιδιά και μετά από χρόνια που το συζητάγαμε αποφασίσαμε να πάρουμε τον Έλβις...τον όμορφο...τον μπιγκλ. Τον πήραμε 2 μηνών και ήταν η πρώτη μας φορά που πήραμε σκύλο, Η δασκάλα μας ή Αννα από τη πρώτη φορά που βρεθήκαμε μας έκανε να καταλάβουμε ότι ουσιαστικά εμείς θα μάθουμε και μετά θα μάθει και ο Έλβις. Μόνο καλά εχω να πω για την Άννα και τον τρόπο που εκπαίδευσε εμάς και τον Έλβις. Η αλήθεια είναι ότι με τη μεθοδικοτητα της και την ήρεμη προσέγγιση της κέρδισε και εμάς αλλά και την εμπιστοσύνη και αγάπη του Έλβις...!!! Πραγματικά η ζωή με τον Ελβις είναι τέλεια!!! Η Αννα μας έλυσε τα χέρια σε πάρα πολλά θέματα... Στο τράβηγμα... στη βόλτα... στο γαυγισμα... στην αταξία του... στα γευματα.... Την χιλιοευχαριστουμε!

Μυρσίνη & Ιβάν

Ασχολούμαι με τα αδέσποτα 7 χρόνια. Έχω φιλοξενήσει άπειρα ζώα μικρά , μεγάλα, ενήλικα, κουτάβια, κακοποιημένα, αρσενικά και θηλυκά. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι τόσο απλό να μπαινοβγαίνουν σε ένα σπίτι που έχω και δικά μου ζώα, σκύλους και γάτες, ξένα ζώα. Οι συμβουλές και η καθοδήγηση της DogsUp όμως έκανε εφικτή όχι μόνο την φιλοξενία αλλά και την εκπαίδευση όλων αυτών των αδέσποτων βοηθώντας τα να βρουν οικογένειες εύκολα. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε στην ομάδα προκειμένου να έχετε μια τέλεια σχέση με το τετράποδο μέλος της οικογένειας σας. Είναι άνθρωποι καταρτισμένοι που πάνω από όλα αγαπούν αυτό που κάνουν και σέβονται αυτά τα πλάσματα. Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεισφορά σας στην προσπάθεια μου να υιοθετηθούν όσο περισσότερα ζώα μπορώ. Στην φωτογραφία βλέπετε τον Ιβάν που μετά από βαριά κακοποίηση βρήκε το παντοτινό του σπίτι.

Λίνα, Ηλέκτρα $ Μαλού

Το Νοέμβριο του 2020 μπήκε στην ζωή μας…η Μαλού!!! Ήταν αυτός ο έρωτας με την πρώτη ματιά !!! ‘Ένα κανελί αδέσποτο κουτάβι που μας έκλεψε την καρδιά! Αγκαλιές , φιλιά , καναπέδες , τόννοι αγάπης και πολλά δαγκώματα…Εδώ ακριβώς ήταν η στιγμή που καλέσαμε την άμεση βοήθεια , βλέπε Παναγιώτη DogsUp. Πρώτη γνωριμία άψογη , πρώτες βοηθητικές οδηγίες και χωρίς μαγικά αλλά με προσπάθεια βελτιωθήκαμε. Και ήρθε η ώρα να βγούμε στο δρόμο , τραβήγματα μέχρι τελικής πτώσεως ….και πάλι η Dogs up ήταν εκεί για να μας βοηθήσει να εκπαιδευτούμε εμείς και η μικρή μας. Η Ηλέκτρα , η κόρη μου , δεν έχασε καμία εκπαίδευση και με την εξαιρετική καθοδήγηση του Παναγιώτη κατάφερε να γίνει ένα πολύ καλό δίδυμο με την μικρή μας και να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ώστε να απολαμβάνουμε την ζωή με την Μαλού. Ο επαγγελματισμός του Παναγιώτη , ο τρόπος προσέγγισης του καθενός μας, η επαφή του με τον εκπαιδευόμενο, το χιούμορ και η αγάπη για αυτό που κάνει έφεραν σε εμάς μόνο καλά αποτελέσματα. Και βέβαια με την αποφοίτηση δεν θα χαθούμε…μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι εκεί για ότι χρειαστούμε !!!Μεγάλο ευχαριστώ από εμάς Παναγιώτη, μεγάλο ευχαριστώ από εμάς DogsUp!

Γιώργος & Drago

Κατέληξα στην Dogs Up και στην Αρετή Δένδια χωρίς να έχω συστάσεις, μετά από από ένα γρήγορο Google search και μετά από τον πανικό μου σχετικά με τη διαχείριση κουταβιού 40 ημερών μέσα στο σπίτι. Χωρίς καμία υπερβολή μας έλυσε όλα τα θέματα και μας καθοδήγησε σε κάθε απορία/θέμα που αντιμετωπίσαμε ενώ ήταν available στο τηλ 24 ώρες το 24ωρο! Την λατρέψαμε γιατί γενικά αλλά και ειδικά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αντιμετωπίζει το κουτάβι με σεβασμό και αυτή τη λογική μεταφέρει και σε εμάς. Το αποτέλεσμα, 12 μαθήματα μετά, είναι να έχουμε ένα ευτυχισμένο κουτάβι! Την έχω συστήσει ήδη σε όσους αναζητούν εκπαιδευτή!

Χρύσα & Πέρσα

Η μετάβαση της Πέρσα (Presa Canario με Cane Corso 40 κιλά!) στο σπίτι μας είχε αρκετά προβληματα όπως κυριαρχικοτητα, τρομερό άγχος αποχωρισμού,άλματα πάνω μας, καταστροφές και τράβηγμα στην βόλτα. Ο Παναγιώτης ήταν από την αρχή εκεί με πολλή αγάπη και υπομονή α μας εξηγεί και να μας καθοδηγεί στην εκπαίδευση της. Δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να τον χρειαστήκαμε και να μην βρήκε χρόνο για να μας συμβουλεύσει! Πλέον η Πέρσα είναι ενα ήρεμο <<τρελοκουταβο>> με το οποίο ζπύμε αρμονικά και καταλαβαίνουμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου! Ό,τι και να πούμε για τον Παναγιώτη είναι λίγο, μπροστά σε αυτο που μας έδωσε. Θα είναι πάντα ο εκπαιδευτής της καρδιάς μας!

Eleftheria Penny Marathon

The people behind DogsUp are consummate professionals, and I recommend them for their experience and expertise. But the work they do is more than just a vocation for them. They volunteer their time and skills often to support animal welfare charities and dogs in need, and I can speak directly as a recipient of this voluntary work, as the founder of the Penny Marathon, an international animal welfare charity with a base in Greece. Support businesses with heart that give back to the community; DogsUp is such a business.

back to top