Γιατί DogsUp

Εκπαίδευση μαζί με τους ιδιοκτήτες

Η επιτυχία στην εκπαίδευση ενός τόσο ανθρωποκεντρικού πλάσματος όπως ο σκύλος, βασίζεται στην ενίσχυση της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και του δεσίματος με τον άνθρωπο του. Στην DogsUp πιστεύουμε στην εκπαίδευση της ομάδας που αποτελείται από εσάς και τον σκύλο σας και όχι στη μονομερή εκπαίδευση του. Γνωρίζοντας ότι θα είστε ο παντοτινός «εκπαιδευτής» του, εστιάζουμε πρωτίστως στην δική σας καθοδήγηση  από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μάθημα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την σωστή μεταχείριση του σκύλου σας.

Εκπαίδευση κατ' οίκον

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα μέρη που εσείς και ο σκύλος σας δραστηριοποιείστε καθημερινά. Προσαρμόζοντας τα μαθήματα στην καθημερινότητα σας, βοηθάμε τον σκύλο σας να ανταποκριθεί άμεσα στα πρώτα βήματα της εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εκεί ακριβώς που τα έχετε ανάγκη.

Πραγματικά αποτελέσματα σε ρεαλιστικές συνθήκες

Η συνεκπαίδευση με τον σκύλο σας πραγματοποιείται κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες και υπό την παρουσία διάφορων ερεθισμάτων (π.χ. άνθρωποι, ζώα, ήχοι). Η γενίκευση της εκπαίδευσης του σε διαφορετικά περιβάλλοντα (δρόμοι, πάρκα, πλατείες κτλ.) και όχι σε συγκεκριμένους χώρους ή απομονωμένα σημεία, είναι εξαιρετικά σημαντική για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση του.

Άμεσα Αποτελέσματα - Πολύχρονη εμπειρία

Η συνεργασία μας με εκατοντάδες ανθρώπους και σκύλους από το 2013 μέχρι σήμερα και η αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, εξασφαλίζουν όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την αμεσότητα των αποτελεσμάτων. Με στοχευμένη προσέγγιση και εκπαιδευτικό πλάνο προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας, η βελτίωση στη συμπεριφορά του σκύλου σας γίνεται αντιληπτή από τα πρώτα κιόλας μαθήματα.

Ευέλικτα προγράμματα για κάθε ιδιοκτήτη και σκύλο

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι υπηρεσίες μας έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες υποχρεώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και τη διαφορετικότητα κάθε ιδιοκτήτη και σκύλου. Τα μαθήματα είναι δομημένα  έτσι ώστε:

• Να επαναλαμβάνονται με ευκολία μέσα στην καθημερινότητα σας
• Να είναι εφαρμόσιμα και κατανοητά από εσάς και τον σκύλο σας
• Να μην υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την ηλικία, τη φυλή ή το πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου σας.

Δωρεάν ομαδικά μαθήματα

Τα ομαδικά μαθήματα βελτιώνουν την κοινωνικοποίηση του σκύλου σας και τη μεταξύ σας συνεργασία κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από αυτές της καθημερινότητα σας. Αποτελούν ένα πολύ σημαντικό και εφ' όρου ζωής προνόμιο που εξασφαλίζετε ολοκληρώνοντας ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας, χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. 

Δωρεάν αξιολόγηση

Πριν από οποιαδήποτε συνεργασία είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία και τον άνθρωπο με τον οποίο θα συνεργαστούμε. Κατανοούμε απολύτως ότι η ανάγκη αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν πρόκειται για την εκπαίδευση του σκύλου σας, και γι΄αυτό τον λόγο πριν ξεκινήσει η βασική εκπαίδευση του πραγματοποιούμε μια δωρεάν αξιολόγηση που θα μας δώσει την ευκαίρια:

• Να γνωριστούμε και να κάνουμε μία πρώτη αξιολόγηση της συμπεριφοράς του σκύλου σας στο χώρο που ζει και δραστηριοποιείται
• Να συζητήσουμε για την εκπαιδευτική διαδικασία που θα ακολουθήσουμε σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας
• Να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

back to top